Ads 468x60px

Harkányi gyógy -és strandfürdő

Elérhetőség: 
7815 Harkány, Kossuth u. 7.
Tel.: +36 72 588 880

Nyitva tartás:
Harkányi Strandfürdő 9:00 - 20:00 óráig
Harkányi Gyógyfürdő az év minden napján 9:00 - 18:00 óráig

Árak:

napi egyszeri belépésre
Felnőtt 1.400 Ft
Kedvezményes "1" 1.000 Ft
Családi jegy "2" Lásd az oldal alján
Csoportos felnőtt (min. 15 fő) 1.000 Ft
Délutáni jegy (15.00 órától) 1.000 Ft
Esti jegy "3" 600 Ft


"1"
Kedvezményes jegy:

6 éves kortól, ha érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal igazolni tudja a hallgatói jogviszony meglétét, 62 éves kortól, fényképes, születési dátumot tartalmazó igazolvánnyal vásárolható
Kivétel ettől a családi jegy!

"2"

Családi jegy:

max. 2 fő felnőtt x 1400.-Ft + 500.-Ft x a gyerekek számával) gyerekek 14 éves koráig vásárolható, a család tagjai lehetnek a nagyszülők az unokákkal is

"3"

Esti jegy

hosszú nyitva tartási napokon a zárástól visszaszámított 2 óra, 06. 17-06.30.,07.01-08. 21.

http://www.harkanyfurdo.hu

Harkány Baranya megye déli részén, a Dráva folyó völgyében a Tenkes és Szársomlyó hegy ölelésében fekszik. E változatos tájon vezet keresztül utunk, hol egymást követő búzamezők, tiszta vizű tavak, zöldellő erdők, és szőlő ültetvények között bújik meg a gyógyító víz városa. Egykoron a Garai és a Batthyányi családok uralták e vidéket, méltán híres történelmi emlékeket hagyva maguk után az utókor számára!

Harkányfürdő gyógyító vize a természet ajándéka! Európában egyedülálló és méltán híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő immáron 200 éves múltra tekint vissza, alkáli- hidrogén karbonátos- kénes gyógyvíz összetételével, 13,5 hektáros ősparkjával közel 8000 m² vízfelülettel 5000 m² fedett pihenőterülettel, látványfürdővel várja a családosokat a felfrissülni és gyógyulni vágyókat egyaránt!

1 megjegyzés:

  1. The intensification of on-line gambling has been accompanied by the introduction of several of} shopper safety instruments. For instance, the Australian Government is implementing the National Consumer Protection Framework for Online Wagering. Measures include a voluntary 점보카지노 opt-out pre-commitment scheme for setting deposit limits on betting accounts. Additional instruments yet to be launched include player activity statements, constant secure gambling messaging, and a national self-exclusion register. Most licensed operators already provide options for player activity statements, limit-setting and self-exclusion.

    VálaszTörlés

 

Impresszum

email: info@gyogyfurdok.com
ajánlás: ajanlas@gyogyfurdok.com

www.gyogyfurdok.com
QRCode

A Gyogyfurdok.com-on található valamennyi szöveges tartalom szabadon idézhető és felhasználható az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Ajánlás

Gyógyfürdők és strandok ajánlása az adatbázisba. Ha ajánlani szeretne egy olyan gyógyvizes fürdőt vagy strandot ami még nem szerepel az adatbázisban a kapcsolatot email-en keresztül veheti fel velünk az ajanlas@gyogyfurdok.com címen. Minden ajánlást szívesen veszünk, köszönjük!

Használat

Pontatlan adatot talált?
Írjon nekünk!

A gyogyfurdok.com fenntartja a jogot az oldalakon szereplő adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.A belépőjegyek árai és nyitvatartási idők az adott fürdő aktuális legfrissebb adataival egyezik meg ha esetleg előfordul, hogy nem pontos ez az adat a gyogyfurdok.com semmilyen felelősséget nem vállal érte. Az árak és nyitvatartási idők csak tájékoztató jellegűek ezt kérjük vegye figyelembe a használat során.