Ads 468x60px

Kehida Termál

Elérhetőség:

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő
8784 Kehidakustány,
Kossuth u. 62+36 83/534 500

A Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő 2.400 m² vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével,  94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel,  pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja kedves hotel- és fürdőző Vendégeinket!

Gyógyfürdő

A hazai gyógyfürdők között kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű gyógyvizünk igazi rekreációt nyújt vendégeinknek. Szabad téren egy gyógyvizes ülőmedence és egy úszómedence, a fedett élményfürdőben egy súlyfürdős, nyakzuhanyos gyógymedence (mozgássérültek részére beemelő készülékkel) és egy 36-38 fokos ülőmedence biztosítja a vendégek nyugodt kikapcsolódását.

Élményfürdő

A fedett, mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő garantált élmény a család minden tagjának télen-nyáron egyaránt.

Strandfürdő

A szabadtéri strandunk igazi felüdülés nyáron.
http://kehidatermal.hu



 

1 megjegyzés:

  1. ez casino 먹튀 먹튀 니앹튀 쉑, 스튀, bet365 bet365 카지노사이트 카지노사이트 519nfl week 3 against the spread

    VálaszTörlés

 

Impresszum

email: info@gyogyfurdok.com
ajánlás: ajanlas@gyogyfurdok.com

www.gyogyfurdok.com
QRCode

A Gyogyfurdok.com-on található valamennyi szöveges tartalom szabadon idézhető és felhasználható az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Ajánlás

Gyógyfürdők és strandok ajánlása az adatbázisba. Ha ajánlani szeretne egy olyan gyógyvizes fürdőt vagy strandot ami még nem szerepel az adatbázisban a kapcsolatot email-en keresztül veheti fel velünk az ajanlas@gyogyfurdok.com címen. Minden ajánlást szívesen veszünk, köszönjük!

Használat

Pontatlan adatot talált?
Írjon nekünk!

A gyogyfurdok.com fenntartja a jogot az oldalakon szereplő adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.A belépőjegyek árai és nyitvatartási idők az adott fürdő aktuális legfrissebb adataival egyezik meg ha esetleg előfordul, hogy nem pontos ez az adat a gyogyfurdok.com semmilyen felelősséget nem vállal érte. Az árak és nyitvatartási idők csak tájékoztató jellegűek ezt kérjük vegye figyelembe a használat során.