Ads 468x60px

Gyógyfürdők és gyógyvizes strandok

Oldalainkon a lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk összegyűjteni Magyarország legszebb gyógyfürdőit és strandjait ahol legalább egy gyógyvizes medence található.
Egy rövid ismertető után térképes útbaigazítást is nyújtunk a gyógyfürdőhöz és ha lehet fotókkal illusztráljuk a fürdőhöz tartozó leírást.

Minden kedves látogatónknak kellemes keresgélést kívánunk.

Gyógyfürdők.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Impresszum

email: info@gyogyfurdok.com
ajánlás: ajanlas@gyogyfurdok.com

www.gyogyfurdok.com
QRCode

A Gyogyfurdok.com-on található valamennyi szöveges tartalom szabadon idézhető és felhasználható az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Ajánlás

Gyógyfürdők és strandok ajánlása az adatbázisba. Ha ajánlani szeretne egy olyan gyógyvizes fürdőt vagy strandot ami még nem szerepel az adatbázisban a kapcsolatot email-en keresztül veheti fel velünk az ajanlas@gyogyfurdok.com címen. Minden ajánlást szívesen veszünk, köszönjük!

Használat

Pontatlan adatot talált?
Írjon nekünk!

A gyogyfurdok.com fenntartja a jogot az oldalakon szereplő adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.A belépőjegyek árai és nyitvatartási idők az adott fürdő aktuális legfrissebb adataival egyezik meg ha esetleg előfordul, hogy nem pontos ez az adat a gyogyfurdok.com semmilyen felelősséget nem vállal érte. Az árak és nyitvatartási idők csak tájékoztató jellegűek ezt kérjük vegye figyelembe a használat során.